Prediksjon av Bitcoin – BTC / USD savner $ 16 000 igjen, men okser har $ 15 300 støtte

Bitcoin-prediksjon usikker når prisen beveger seg frem og tilbake

BTC-pris stillestående mellom motstands- og støtteområder
BTC / USD avvist igjen fra $ 16.000 psykologisk nivå for å finne støtte på $ 15.350
Det ukentlige diagrammet er bullish, men salgssignalene blinker på timekartene

Prediksjon av Bitcoin – BTC / USD savner $ 16 000 igjen, men okser har $ 15 300 støtte 1

Prediksjon av Bitcoin blir usikker ettersom bjørn øker salgspresset

I løpet av den siste måneden har Bitcoin Future kartlagt en svært bullish bane som hopper fra $ 10 968 til en ny høyde på $ 15 600. Den enorme økningen har belønnet både investorer og handelsmenn. Nå har dragkampen mellom okser og bjørner gjort bevegelser noe stagnerende ettersom paret sliter med å krysse 15.600 dollar.

Selgere har truffet prisbevegelsen i den øvre enden av den stigende kanalen på $ 15.750 nivå. Ettersom markedene absorberer amerikanske presidentvalgresultater, når Bitcoin-prisforutsigelse ukjent territorium.
Bitcoin-prisbevegelse de siste 4 timene gjenspeiler en dragkamp
Prediksjon av Bitcoin – BTC / USD savner $ 16 000 igjen, men okser har $ 15 300 støtte 2

Både okser og bjørner prøver å bryte kontrollen over prisen. I løpet av de siste fire timene har okser opprettholdt ledelsen for å holde prisen over $ 15 300 støttenivå. Men når prisen prøver å bevege seg utover $ 15.500, øker bjørnen salgspresset og bringer paret ned. Så langt er det ikke noe klart bilde på 4-timers diagrammet.

Det er ingen tvil om at det daglige diagrammet er i en oppadgående trend. Timerammene er imidlertid litt overstrakte når det gjelder kjøpsaktivitet. Bjørner kan dra nytte av scenariet for å overdrive salgspresset ytterligere og presse prisene mot $ 14 800-serien. Den stive motstanden som ble fremført av bjørner på det psykologiske nivået på $ 16.000, ser rimelig sunn ut.

Prisfallet og den nåværende stagnasjonen i timekartene er avgjørende fra futuremarkedets perspektiv. De fleste børser rapporterte et høyt gjennomsnitt for futureskontrakter, noe som betyr at markedet var for langt på BTC. Selv om dette lover bra for bullish Bitcoin-prisforutsigelse, må finansieringsgraden kjøle seg ned for en stabil bullish trend. Det nåværende fallet mot $ 14,900-serien er bra for bullish Bitcoin-prisforutsigelse da det avkjølte det ganske oppvarmede Bitcoin-futuremarkedet.

BTC / USD 4-timers diagram – Bjørner, er klare til å ta førersetet når som helst

Tyrenes ubesluttsomme bevegelser og manglende evne til trygt å kjøre forbi $ 16.000 motstand gjenspeiles nå i diagrammet. Paret handler for tiden over $ 15 300 etter å ha falt brått fra $ 15 800 høy for noen timer siden. Langvarig ubesluttsomhet kan overdrive salget og bringe prisen mot $ 14 000, der 20-dagers EMA for tiden sitter.

Bulls tillater ikke at prisen beveger seg under dette nivået, da det forventes at tung akkumulering stabiliserer et aggressivt fall. Dessuten berører RSI nesten det overkjøpte territoriet. Selv om diagrammet blir rødt, kan prisen ligge mellom $ 15 800 og $ 14 000. Dette kan være den perfekte muligheten for oksene til å ta ansvar igjen og gjenoppta den langsiktige opptrenden.

Vil Bitcoin-prisen nå $ 17 000?

$ 17 000 er et høyt mål på timekartene, selv med høye bullish Bitcoin-prisforutsigelsesstandarder. De daglige sjøkartene er fortsatt i bullish territorium. Så lenge støtteveggen på $ 14.000 holder godt og MACD forblir i en oppadgående trend, ser $ 16.000 ganske mye ut.

De tekniske indikatorene garanterer at en liten korreksjon skyldes timekartene. Bulls er kanskje klare for at hitlistene skal avkjøles før de begynner på neste akkumuleringsfase. De små grønne lysene mellom store røde lys er et tegn på en forestående korreksjon. Langsiktig Bitcoin-prishistorie antyder at det er sterke sjanser for mindre korreksjon.